tag:blogger.com,1999:blog-8460446196230262495.post4125786457414104896..comments2024-03-13T00:13:18.940-07:00Comments on Baking Powders: Coffee flan, the no-recipe recipeAdrianahttp://www.blogger.com/profile/14254162646669143078noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8460446196230262495.post-8551571786216915442010-03-09T04:49:49.643-08:002010-03-09T04:49:49.643-08:00jejej. these is good. i like this flan. finaly you...jejej. these is good. i like this flan. finaly you put a spanish recipe. i´m happy you like it.<br /><br />kiss.<br /><br />by Pablo the nursercooker.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8460446196230262495.post-15104710702806155662010-03-09T03:25:46.470-08:002010-03-09T03:25:46.470-08:00Shake it, shake it!! Segur que es mou i no es tren...Shake it, shake it!! Segur que es mou i no es trenca!!! Quina pinta!!! La nata segur que el fa super cremós, bona idea!!!<br />Jo l'altre dia, sopant en un restaurant (amb un grup de rem, tot i que mengem més que remem, jeje), menjava un pastís de nous i pensava: si és com el flan que faig jo però amb nous!! Aixó ho faig jo en un periquete a casa!!! Encara no ho he provat...<br /><br />Ahh, per cert, quan el faig a Canadà, jo l'anomeno creme caramel. Em van dir que es deia així!! Potser aixi saben la diferència!!!<br />Petonets guapi!!Mariahttps://www.blogger.com/profile/11578114978546723091noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8460446196230262495.post-67259149099517004422010-03-09T00:45:23.900-08:002010-03-09T00:45:23.900-08:00Es veu molt cremós, segur que per el toc de nata q...Es veu molt cremós, segur que per el toc de nata que hi has possat. Prenc nota ja que es una recepta fàcil i te una pinta fantàstica.PILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.com