Wednesday, May 26, 2010

Wordless Wednesday: Croissants with home made puff pastry

















Recipe: Cut puff pastry in triangles, roll them, brush them with egg and bake them at 350 F for 20 min or until golden

5 comments:

Maria said...

Tuuu, wordless?? No m'ho puc ni creure!!!
Tot i aixi:
jajajajajaja no cal explicació amb les imatges ja babegem!!!!
Quina formeta més perfecte que els hi vas donar, sembla que ho hagis fet tota la vida!!
I el de xocolataaa, m'en podria menjar milions!!

Carmen said...

OHHHHHHHHHHHH plas, plas, plas
Definitivament t'has tornat tota una experta en puff pastry. Mare meva, Adri, ets massa lluny per que tenir-te com a veïna ha de ser fantàstic!!!
M'has deixat sense paraules ;-))
Qué serà el següent????
Petonets

Stephie said...

The last bite of these tasted just as deliciously fresh and buttery as the first. God, I love puff pastry. T-T

Mercè said...

Adri, no m'estranya que avui estiguis wordless amb aquesta delícia de croissants! ;) I no es poden comparar en absolut amb els de compra!! Ara només et queda fer la recepta dels croissants pròpiament que és molt semblant a la pasta de full però amb la diferència que porta llevat. Ja ho estic veient... l'Adriana fent croissants a tot drap. ;)
Petons!

No tot són postres said...

Adriana, quins croissants més espectaculars!!
PTNTS
Dolça

Post a Comment